FN dagen 24. oktober

I tradisjonens tro inviterte Kirkeng barnehage inn besteforeldrene til å dele denne dagen med oss.  I år som i fjor delte vi arrangementet i to, slik at Blåklokka og Rødkløveren hadde sitt arrangement i barnehagen, og på Solsikka hadde de det på Velferdssenteret. Mange besteforeldre møtte opp, og Solsikka barna hadde laget deilig suppe som de serverte. De hadde også laget noen fine ting som besteforeldrene fikk anledning til å kjøpe etterpå.

CIMG2643

På avdelingene Blåklokka og Rødkløveren var det også mange besteforeldre som kom på besøk. Blåklokkebarna hadde en liten sangsamling og sang bla om Ekornet som sitter i treet inne på avdelingen. Og før vi spiser må vi jo synge matsang, så «Skipper`n» var selvskreven da.

CIMG1625

Barna på Rødkløveren og Blåklokka hadde i år bakt deilig ferske rundstykker til sine besteforeldre og de ble en koslig ettermiddag på begge avdelingene. Også her hadde barna laget ulike produkter som besteforeldrene fikk anledning til å kjøpe. Rødkløverbarna hadde laget nøkkelringer som glitret så flott, mens blåklokkebarna hadde malt flotte kjeleunderlag og dekorative glasslys. Inntekten fra salget på alle 3 avdelingene gikk til familien Paulsrud`s prosjekt i Kenya, som er å bygge skole for barna der nede.

CIMG1627 CIMG1630 CIMG1632 IMG_1923

 

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: