APRIL I BARNEHAGEN

Nå er våren i anmarsj. Det innebærer mer utetid i barnehagen. Fagområdet Kropp, bevegelse og helse får et spesielt fokus. På turer ut av barnehagen kan barna se alt som vokser,  gror og kommer fram etter vinteren. På turen til skogen i dag fant en gruppe barn fra Solsikka, rompetroll!

Solsikka kommer til å ha små prosjekter med vann, småkryp, insekter og gå på oppdagelsesturer for å se hva som spirer og gror. Det blir også fokus på vannlek ute og inne i ulike settinger .

På Blåklokka blir det også oppdagelsesturer for å se etter blomster, insekter og alt som er spennende nå på våren. Helt siden jul har flere av barna vært opptatt av båt. De kjører lekebåter, reparerer og pusser dem. For å følge opp det har personalet begynt å lage et vann/hav-rom på avdelingen. I tillegg en «øde øy» i rommet ved siden av.

På Rødkløveren blir det spennende for 1- og 2åringene å kunne boltre seg ute i sand og oppdage nye steder å leke. Endelig kan vinterklær og støvler tas av, og gjøre det enklere å bevege seg ute.

Kirkeng barnehage

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: