Hva har vi lært om IKT

Vi hadde planleggingsdag 11. november. På denne dagen ønsket vi å fokusere på bruk av IKT i barnehagen. Nytt av dato er en Prowise smartskjerm på hjul som kan heves og senkes og legges ned som et bord. Dette gir mange muligheter til å sitte sammen rundt skjermen. I tillegg har vi etter hvert blitt godt kjent med bruk av smartboardskjermene.

I løpet av dagen arbeidet personalet med en presentasjon som ble vist fram på slutten av dagen. Gode søkerferdigheter og være nysgjerrig er viktig innen digital kompetanse for å kunne opparbeide seg nødvendige ferdigheter, kompetanse og kunnskap. For barna skal arbeide med digitale verktøy være skapende, kreativt, utforskende og lærende.

001  I forkant av plandagen, hadde noen av oss vært på en kick-off kompetanseheving av IKT i barnehagen med Eva Bratvold. Dette for å motivere og inspirere til satsning på IKT.

ikt-bloggen-2  ikt-bloggen-3  ikt-bloggen-8  ikt-bloggen-7  ikt-bloggen-6

På Blåklokka presenterte de et utvidet eventyr om Løven og Musa. Dette eventyret har vært i fokus over en lengre periode og barna er godt kjent med fortellingen. På Solsikka ble det forberedt en adventskalender, med spennende aktiviteter bak lukene. Et flott arbeid med IKT i barnehagen ble utført denne dagen.

Vi arbeidet også med nye ideer til lekemiljøet i barnehagen. Det er fortsatt viktig å skape inspirerende og kreative lekemiljøer i barnehagens rom. Det er flott å se hvor mye kreativitet som finnes når personalet kan arbeide sammen!

lekemiljo-1  lekemiljo-3  lekemiljo-5  lekemiljo-6

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: